Print this page

Újabb szigorítás az iskola járványügyi eljárásrendjében

Tisztelt Szülők, Diákok, Tanáraink és Munkatársaink!  A JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSRENDBEN a 13. illetve a 21-22. pontban olvashatják el az intézménybe való belépés és a maszk viselés szigorított szabályait, melyeket szeptember 15-én léptetünk életbe. Kérjük, kísérjék figyelemmel az Eljárásrend változásait, és annak minden pontját fegyelmezetten és következetesen tartsák be, hogy elkerüljük a fertőzést és továbbra is zavartalanul, közösségben tanulhassunk. 

 13. Az intézménybe kizárólag a Fényi Gyula tér felőli főportán szabad belépni.

21. Az iskola közösségi tereiben, ahol a nem biztosítható a járványügyi távolság - akár zárt térben, portán, folyosókon, gazdasági irodában, a titkárság előtt, ebédhez sorakozásnál, akár a szabadban - a maszk viselése KÖTELEZŐ.
22. Tanórán a tanár feladata biztosítani a szükséges járványügyi távolságot a diákok között. A csoportbontás miatt a tanórák 90%-ában a feltételek adottak. Amennyiben mégis előforul, hogy helyhiány miatt a távolság nem bíztosíthtó, a maszk viselése kötelező. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Last modified on Tuesday, 29 September 2020 13:23