CSALÁDI NAP A MAJÁLIS-PARKBAN - szeptember 15. szombat

Iskolánk az építkezés miatt a szeptemberi sportnapját családi napként rendezi meg 2018. szeptember 15-én, szombaton, a Majális-parkban. Szeretettel hívjuk szülői közösségünket! Mozogjunk együtt közösen ezen a szombaton! Gyülekező: 8:50-9:10. Az új helyszín új kihívásokat ad. Zoo járatok indulási ideje Felső-Majláth végállomásról a Vadasparkig: 8:10,8:15 és 8:30. Közlekedés, parkolás, főzés, térkép, részletes program: ITT.... Tudnivalók: 1. A program...

 ... IDŐJÁRÁS függő – esetleges elmaradásról kérjük, figyeljék az iskola honlapját és facebook oldalunkat. Igyekszünk időben tájékoztatni a közösséget.
2. TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A belvárostól villamossal jutunk el Felső-Majláth végállomásig. Onnan "Zoo járattal" folytathatjuk az utat.  Kérésünkre az MVK Zrt. sűrítette a "Zoo járatokat". A járatok indulási ideje Felső-Majláth végállomásról a Vadasparkig: 8:10,8:15 és 8:30. Az 1-es buszjáratok indulása a Tiszai pályaudvarról: 7.44; 8.04, 8.24
3. PARKOLÁS GÉPJÁRMŰVEL: a mellékelt térképvázlaton bejelöltük a parkolókat. Kérjük, hogy a murvás, általában is parkolásra használt területeken állítsák le autóikat.
4. SÜTÉS-FŐZÉS, MELEGÍTÉS: jelenleg a katasztrófavédelemnél még nincs érvényben tűzgyújtási tilalom. Kérjük, hogy csak gázégős, palackos megoldást alkalmazzanak. Főzésre CSAK a beérkezéskor baloldalra eső, füves részen van lehetőség, ahogy a térképvázlaton feltüntettük.
5. PIKNIK: a nem főző osztályokatkérjük, hogy elsősorban a térképvázlaton a zölddel feltüntetett, érkezéskor jobboldalra eső területeken foglaljanak maguknak piknik helyet. Sokkal nagyobb zöld terület áll majd rendelkezésre, mint az iskola parkja, ezért bízunk benne, hogy mind a 24 osztály kényelmesen le tud telepedni.
6. WC, KÉZMOSÁS: 8 db kézmosós, konténer wc-t bérlünk a rendezvény idejére. Ezek egy blokkban lesznek elhelyezve az aszfaltos kézilabdapálya mellett.
7. IVÓVÍZ: Igényeltünk lajtos kocsit ivóvízzel, amely a hangosító központ közelében fog megállni.
8. A focipályák mellett kiszalagozzuk azokat a területeket, amelyeken belül nem szabad letelepedni a kipattanó labdaveszély miatt.
9. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS: A hangosító központ mellett alakítjuk ki az elsősegélynyújtó helyet.
10. KÖZPONTI RENDEZVÉNYEK: A térképvázlaton sárgával jelölt területet kérjük szabadon hagyni, mert ott tartjuk a központi rendezvényeket. Ez a hangosító központ körül félkörben elhelyezkedő fátlan, füves rész.
11. JÓGA HELYSZÍN: A jóga foglalkozásra kérjük, minden részt venni kívánó hozzon saját plédet vagy jóga matracot. Arra kérjük a jógázni kívánó hölgyeket, hogy a hét folyamán előre jelezzék az osztályfőnököknek részvételi szándékukat. Erre azért van szükség, mert azt szeretnénk, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és a létszámtól tesszük függővé a helyszín kiválasztását.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Last modified on Thursday, 13 September 2018 16:03