• Programok
  • Hírek
  • Pályázati felhívások
  • Külföldi nyelvtanulás - A tanulói regisztráció határideje március 6, péntek!

Külföldi nyelvtanulás - A tanulói regisztráció határideje március 6, péntek!

Kedves Szülők! Ígértem, hogy jelentkezem, amint megnyílik a pályázati felület. Ez meg is történt csütörtökön, február 27-én. Még nem működik 100%-osan, ezért vannak nyitott kérdések. Kérem, hogy figyelmesen olvassák végig ezt a levelet és a tanulói regisztráció folyamatát tartalmazó csatolmánytÖsszegzem, hogy hol is tartunk.  Az egyes nyelviskolák befogadó...

nyilatkozata kitöltve, lepecsételve a rendelkezésünkre áll, az utazásokat szervezzük, folyamatos egyeztetésben vagyunk. Nagyon fontos a rugalmasság, mert nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk és a megadott keretösszegekből gazdálkodhatunk csak.

Amint van végleges döntés, jelzem. Az iskola, Ferenc atya hajlandó minden segítséget megadni, hogy az utazás szervezése zökkenőmentes legyen. Azért kértem, hogy minden szülő küldjön be egy aláírt előzetes felelősségvállalási nyilatkozatot - ez meg is történt, hiszen a szülőket is köti a felelősség. Ez azt is jelenti, hogy nincs már lehetőség változtatási kérelem benyújtására, ugyanis azzal az egész csoport részvételét veszélyeztetné az illető. Megértésüket köszönöm.

Február 28-án intézményi szinten regisztráltunk. A szükséges dokumentumokat letöltöttem a felületről, ezeket folyamatosan kitöltjük és feltöltjük.
Ezt követően minden egyes diáknak külön kell regisztrálnia! Ennek a folyamatnak a részletes leírását a csatolt dokumentumban találják meg.
Az SNI-s diákok szülei, csak akkor jelöljék be az SNI-t, ha külön költséget igényel az ő ellátásuk. Tudtommal, ez így nem jellemző, de ha bizonytalanok, kérjenek segítséget tőlem emailben vagy telefonon.
Ide is bemásolom a regisztráció menetét, de külön, a csatolt dokumentumban is letölthető.

Kérem, figyeljenek az adatok pontos megadására. A nyelvnek a magyart adja meg, mert ez lesz az e-mailes kommunikáció nyelve. A diákok oktatási azonosítója a diákigazolványon található. Egy tanuló csak egy regisztrált felhasználóhoz kapcsolódhat, ez azt jelenti, hogy aki regisztrált, az a személy végzi majd a teendőket.
Az ADATEGYEZTETŐ a következő lépés, ahol további információkat kell megadni. A tanult nyelv esetében azt a nyelvet adja meg, amilyen csoportba gyermeke jelentkezett. A nyelvi szint esetében azt adja meg, amit a nyelvtanár megad a holnapi napon. (Ennek azért van jelentősége, mert így jelentettük le a diákokat a nyelviskoláknál, de ez az ottani csoportbeosztásukat nem befolyásolja, mert a nyelviskolában bemeneti tesztet írnak, ezért kérem, ezt most fogadják el.)
Miután mindenki regisztrált, akkor tudjuk majd a diákokat az intézményi pályázathoz hozzárendelni, így nagyon fontos, hogy betartsák a határidőt. A regisztráció határideje 2020.03.06. péntek.
A regisztráció menete:
Mindenkinek, aki a programban részt vesz, regisztrálnia kell a honlapon. (Pályázom! / A Külföldi Nyelvtanulási Program online pályázati felülete / jobb felül: REGISZTRÁCIÓ, e-mail cím megadás, regisztrációs linkre kattintás)
Ezután lehet belépni a jobb felső BELÉPÉS gombbal.

1. Tanuló hozzárendelése gomb: Itt kell megadni a tanulói azonosítót, a személyi adatokat.
2. Tanuló adatok gomb: adatok egyeztetése és további adatok megadása (tanult nyelvek, nyelvtudás szinte, gondviselők pontos adatai).
3. Mentés és véglegesítés gombbal zárható a regisztráció.
A regisztráció ezzel a csoporttal utazóknak lezárul, a PÁLYÁZAT gomb alatt az egyéni pályázatokat lehet beadni.

NAGYON KÉRJÜK, HOGY AKI CSOPORTTAL UTAZIK, NE KATTINTSON A PÁLYÁZAT GOMBRA!

Nagyon fontos a tanult nyelvek pontos megadása, mert csak arra a nyelvterületre utazhatnak a tanulók, amely nyelvet megjelölték.

A következő lépés a szülői nyilatkozatok le- és kitöltése lesz, de ez már a következő email tárgya.

Köszönöm együttműködésüket!
Üdvözlettel:
Rivasz-Tóth Kinga
igazgatóhelyettes, program-koordinátor


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Last modified on Tuesday, 03 March 2020 09:05