• Programok
  • Szakkörök
  • Művészetek
Művészetek

Művészetek (3)

Mindenkit szeretettel várunk június 1-től tanévzárásig a portán, ahol bemutatjuk közel hatvan, művészi tehetséggel megáldott diákunk alkotásainak legjavát - rajzokat, festményeket és maketteket. (Felkészítő tanárok: Kóródy Judit, Majorszki András, Pap Csaba, Vincze Judit). A látogatók megtekinthetik a Herman Ottó Múzeum tértervezési projektjére készült látványterveket és folyamatosan vetíteni fogjuk diákok reklámfilmjeit is, melyeket a múzeum számára készítettek is. A projekt résztvevői 11-12 évfolyamos rajz fakultációsok.(Projekt felelős Vincze Judit.)

Anyai szem nem maradt szárazon, de a papák is morzsolgatták meghatottságtól kicsorduló könnyeiket, miközben a másik kezükkel lelkesen nyújtogatták a magasba okos telefonjukat, melyre

Wednesday, 27 September 2017 07:58

KREATÍV KÖR - rajzszakkör kicsiknek, nagyoknak

Written by

Kreatív Kör néven rajzszakkör indul! 5-8. osztályosoknak az „A” héten, szerdán, a 8-9. órában, és 9-12. évfolyamosoknak a „B” héten, csütörtökön a 8-9. órában. Rugalmas megoldásokra törekszünk, a már kialakult órarend szerint, lehet vegyesen is járni, ki mikor tud jönni, mindenkivel egyénileg egyeztetünk. Érdeklődni, jelentkezni Kóródy Judit tanárnőnél lehet, személyesen a tanári szobában, vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.