Pályázati felhívás - Mit adott neked a közösségi szolgálat? Featured

Rate this item
(0 votes)

„Segítő diákok” 2017. — „És neked mit adott?” Pályázati felhívás diákok számára. Beküldési cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Határidő: 2017. november 30. 24.00 óráig lehet benyújtani, elektronikus formátumban. Részletek és kitöltendők ITT.  I. A pályázat célja:

 

- Célunk azoknak a videóknak/képeknek/élménybeszámolóknak a közreadása, amelyek segítségével a diákok megosztják a legfontosabb élményeiket és benyomásaikat, amelyek a közösségi szolgálat teljesítése során szereztek.

A nyertes pályamunkákat az OFI kozossegi.ofi.hu portálon tesszük közzé annak érdekében, minél több diáknak csináljunk kedvet az iskolai közösség szolgálathoz.

II. A pályázat témája

Olyan képes beszámolókat várunk, amelyek a közösségi szolgálat megvalósítását mutatják be a diák szemszögéből, és amelyek képi világa ki tudja fejezni a közösségi szolgálatra jellemző értékeket: segítségnyújtás, szolidaritás, összefogás stb.

„A” téma: Film az Iskolai Közösségi Szolgálatról

2-4 perces kisfilm, amely a közösségi szolgálat megvalósítását a film eszközeivel mutatja be. Mobiltelefon felhasználásával készített alkotással is lehet pályázni.

„B” téma: Fotók az Iskolai Közösségi Szolgálatról

Digitális fotók, amelyek a közösségi szolgálat megvalósítását a fotóművészet eszközeivel mutatják be. Egy pályázatban minimálisan 3, maximálisan 10 darab fotó nyújtható be. A fotók lehetőleg 300 dpi felbontásban, jó minőségben, nyomtatásra alkalmas méretben készüljenek.

A fotókhoz egy rövid szubjektív élménybeszámolót is kell csatolni max. 1 oldal terjedelemben, amely kommentálja, értelmezi a képeket.

III. Kik pályázhatnak?

A középfokú iskolákban nappali érettségit adó képzésben tanuló diák(ok).

Jelen pályázati felhívásra egy pályázó két témában maximum egy-egy pályaművel pályázhat.

IV. További elvárások a pályázattal szemben

- Derüljön ki, milyen szolgálati tevékenységet végeztek a diákok.

- A képek, film mutassák be a közösségi szolgálat során szerzett élményeket.

- A képek, film fejezzék ki, milyen kapcsolat alakult ki a diákok és azok a személyek között, akiknek a közösségi szolgálat során segítettek.

V. A pályamunkák díjazása

A szakmai értékelésen legmagasabb pontszámot elért pályamunkák (a 2 témában együtt maximum 1–5 pályázat) a kiíró és az Új Európa Alapítvány által a „Diákok” pályázat összes díjazottja számára felajánlott 200 000 forint összértékű díjakat nyerhetik meg, illetve az evopro által felajánlott ajándéktárgyakat.

1. díj 100 000 Ft

2. díj 75 000 Ft

3. díj 25 000 Ft

A díjakról a pályaművek minősége alapján a szakmai zsűri rendelkezik, lehetséges a díjak részben odaítélése vagy a díjak más értékű szétosztása is az első öt legfeljebb helyezett között.

Nem részesülhet díjazásban az a pályázó, aki valótlan, hamis vagy megtévesztő adatot szolgáltatott, vagy ilyen nyilatkozatot tett.

Nem részesülhet díjazásban az a pályázat, amelynek megvalósítása, illetve a megvalósításának módja vagy eredménye

· alapvető emberi vagy alkotmányos jogot sért;

· a nemzet, a nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek, valamint más nemzetek méltóságának és a társadalom más alapvető érdekeinek sérelmével jár, így különösen a közrendbe, a közerkölcsbe, a család és a kiskorúak védelmének követelményébe ütközik;

· nem áll összhangban a Nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC törvényben, továbbá a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendeletben foglaltakkal.

VI. A pályázatok benyújtásának módja és helye

A pályamunkákat elektronikus formában kell benyújtani, „Segítő diákok 2017 diákok.” jelige feltüntetésével az e-mail címzésében.

„A” Film: A Pályázati adatlapot, illetve a Nyilatkozatokat aláírva, pdf és word formátumban kell beküldeni, a pályamunkákat pedig mp4 formátumú fájlban vagy egy letölthető tárhelyre feltöltve annak linkjét a pályázó nevén (vezetéknév_keresztnév_kategória) kell e-mailben elküldeni. Rövidfilm és videoklip esetében, amennyiben a beadott pályamű tartalmaz bármilyen, nem a pályázó által készített művet vagy annak részletét (zene, film, fotó), akkor a pályamunkához csatolni kell a felhasznált mű készítőinek (kiadó, illetve jogtulajdonos) írásos beleegyezését. Szabadon felhasználható zeneművek érhetőek el az alábbi oldalon: http://freemusicarchive.org

„B” Fotók: A Pályázati adatlapot, illetve a Nyilatkozatot aláírva, pdf formátumban kell beküldeni, a pályamunkákat pedig jpg formátumú fájlban vagy egy letölthető tárhelyre feltöltve annak linkjét a pályázó nevén (vezetéknév_keresztnév_kategória) kell e-mailben elküldeni. képformátumban kell feltölteni és pdf vagy word formátumban csatolni a szubjektív élménybeszámolót.

A pályázatok benyújtásának módja és határideje

Beküldési cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Határidő: 2017. november 30. 24.00 óráig lehet benyújtani, elektronikus formátumban (lásd jelen felhívás, V. pont).

A határidőn túl, vagy nem megfelelő formátumban érkezett pályázat szakmai bírálat nélkül elutasításra kerül.

VII. Hiánypótlás

A pályázat során hiánypótlásra nincs lehetőség.

VIII. A pályázatok elbírálásának szakmai szempontrendszere

A pályázatok értékelését az EKE OFI által felkért szakmai értékelők végzik. A bírálati szempontrendszer/bírálati lap a honlapon megtekinthető.

IX. A pályázattal kapcsolatosan további információkat az alábbi elérhetőségen kaphatnak:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 1046 times Last modified on Thursday, 09 November 2017 17:11

848 comments

 • Comment Link puma suede Monday, 20 November 2017 15:43 posted by puma suede

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?
  puma suede http://www.pumasuede.us.com

 • Comment Link montre cartier femme tank prix réplique Monday, 20 November 2017 14:50 posted by montre cartier femme tank prix réplique

  Доброго времени суток! Islam, как Ваш папа? у нас тоже было первое вливание, поднялась температура и слабость…
  montre cartier femme tank prix réplique http://www.nousmontres.net/category/replique-cartier-tank/

 • Comment Link adidas superstar Shoes Monday, 20 November 2017 14:26 posted by adidas superstar Shoes

  NBA season best lineup released: full price harden the only elected, Kevin durant said
  adidas superstar Shoes http://www.adidassuperstar.us.org

 • Comment Link adidas superstar Monday, 20 November 2017 14:02 posted by adidas superstar

  I like what you guys are up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the very good works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.
  adidas superstar http://www.adidassuperstar.us.org

 • Comment Link nmd shoes Monday, 20 November 2017 13:07 posted by nmd shoes

  What’s up, all is going fine here and ofcourse every one is sharing information, that’s in fact fine, keep up writing.
  nmd shoes http://www.adidasnmdshoes.us.com

 • Comment Link 红酒进口报检 Monday, 20 November 2017 12:43 posted by 红酒进口报检

  2、 供应过剩,满载走私冻品的铁壳船被海关等部门查获。必然造成对环境的影响及对生物的伤害。国家战略性区域规划已出台了53个。要求在合同上详细注明“厂家不得以任何理由追加货款”等字样。义乌市委书记李一飞表示,花旗松, 【中国木业网】 来自湖州出入境检验检疫局的统计:2014年1至5月份还使大量利润外流。负荷、主汽压和主汽温等主要参数的控制精度均达到或超过电力行业标准。报道称, 通报称,通信制造行业在宽带中国战略、4G快速渗透、5G加快推进以及互联网+的快速发展的促进下,淘汰了一批工艺落后、污染严重的项目。00 -4.

 • Comment Link ultra boost Monday, 20 November 2017 12:15 posted by ultra boost

  It is truly a nice and helpful piece of info. I’m glad that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
  ultra boost http://www.ultraboostshoes.us.com

 • Comment Link Cheap Jerseys Free Shipping Monday, 20 November 2017 11:24 posted by Cheap Jerseys Free Shipping

  That signifies if yourself aren't creating upon leasing an automobile right until future thirty day period or upcoming quarter it doesn't make any difference. . All our products are well made and strong in nature and cannot be easily breakable.To achieve germination the seeds needed primarily water and, depending on the variety of the plant in question, may require most attention in terms of temperature and light conditions are more specific. Opt for antivirus that's centered upon your prerequisites way too as your computer system's course of action.

 • Comment Link cartie collier copie Monday, 20 November 2017 11:00 posted by cartie collier copie

  Hi there, for aall time i used tto check website posts here earrly in the break of day, as i enjoy to find out more and more.
  cartie collier copie http://www.gioiellipopolare.ru/fr/cartier-necklace-replica-c7_15

 • Comment Link stephen curry shoes Monday, 20 November 2017 10:37 posted by stephen curry shoes

  There is noticeably a lot to know about this. I suppose you made some nice points in features also.
  stephen curry shoes http://www.stephencurry.us.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.