• Felvételizőknek
  • 2018/19-es dokumentumok

Kedves Felvételiző Diákok! Kedves Szülők! Túljutottunk a felvételi megmérettetésén, immár az eredmények és a jelentkezések alapján egy ideiglenes sorrendet teszünk közzé, mely IDE KATTINTVA megtekinthető. Az alábbi csatolmány tartalmazza a tanulói azonosítót (jeligét) azokon a tanulmányi területeken, amelyeket jelentkezéskor megjelöltek és eljuttattak a Felvételi Központba. Az ideiglenes sorrend meghatározása a központi írásbeli eredmény, a hozott pont és a szóbelin szerzett összesített eredmény alapján történt. Felhívjuk a figyelmet, hogy a sorrend tájékoztató jellegű. A tanulói adatlapok március 22-23-i módosításának lehetősége miatt a sorrend változhat.

Last modified on Monday, 25 March 2019 09:58

A nyolc évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli felvételi időpontja: 2019. március 01. péntek és március 02. szombat. A beosztás ITT megtekinthető. Gyülekezés és várakozás a Xavéri Szent Ferenc Fiúkollégium kápolnájában. A szóbeli felvételi tájékoztató levelet a pénteki napon postán elküldtük mindenkinek. A beosztás hamarosan megtekinthető.

Last modified on Monday, 25 March 2019 10:07

A négy évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli felvételi időpontja: 2019. február 22. péntek és február 23. szombat. A beosztás ITT megtekinthető. Gyülekezés és várakozás a Xavéri Szent Ferenc Fiúkollégium kápolnájában. A szóbeli felvételi tájékoztató levelet a szerdai napon postán elküldtük mindenkinek.

Last modified on Monday, 25 March 2019 09:57
Monday, 18 February 2019 11:45

TÁJÉKOZTATÓ A SZÓBELI FELVÉTELIHEZ

Tisztelt Szülők, Kedves Felvételiző Diákok! ITT a négy évfolyamos képzésre jelentkezők, ITT pedig a nyolc évfolyamos képzésre jelentkezők tekinthetik meg a szóbeli felvételi tájékoztató levelet. A felvételi rendjéről, illetve a diákok beosztásáról és az időpontokról hamarosan levélben, részletesen értesítjük Önöket és gyermekeiket, illetve iskolánk weboldalán is elérhetővé tesszük a szükséges információkat. Tisztelettel és szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Last modified on Monday, 25 March 2019 10:09

A központi írásbeli vizsga időpontja: 2019. január 19-én (szombat) 10 óra. Kérjük, hogy a vizsga napján a diákok 9:40-re érkezzenek meg. Minden felvételiző részére pénteken, elsőbbségi levélben küldtük el a Vizsgabehívót a központi írásbeli vizsgára. Ezt a napokban fogják megkapni. A tanulók a beosztás szerinti vizsgateremben foglalják el helyüket. A szülőket arra kérjük, hogy 9:45-ig hagyják el a vizsgatermeket. Minden diák hozzon magával...

Last modified on Monday, 25 March 2019 10:08