• Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Alapítvány
  • Jezsuita Alapítványi Bál 2018 - köszönet támogatóinknak!

Jezsuita Alapítványi Bál 2018 - köszönet támogatóinknak!

A tornacsarnok olyan szép volt, hogy rá sem lehetett ismerni, a menü olyan pazar, hogy bármelyik gourmet étterem megirigyelhette volna, nem is beszélve a műsorról, a zenéről és a vidám vendégseregről. A bál fővédnökeDr. Latorcai Csaba János, az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára, levélben kívánt örömteli ünneplést a 340 vendégnek. (Fényképalbum)
P. Holczinger Ferenc SJ a gimnázium igazgatója köszöntötte a vendégeket. Megköszönte a JNA előző évi, mintegy 20 millió forintos...

hozzájárulását iskola fejlesztéséhez, amely segítségünkre volt a csoportbontásos oktatás fenntartásában és az iskolaudvar, a menza és a tornacsarnok korszerűsítésében. A JNA segítségével valósul meg a szociális alapon való étkezés és tanszer vásárlás, és a tanórán kívüli kulturális és tanulmányi programok támogatása is.
Az iskola küldetése a teljes ember fejlesztése egy olyan közösségben, amely arra törekszik, hogy pozitív jövőképpel, lelkileg szabad és másokért élő embereket formáljon, a közjó szolgálatában elkötelezett keresztény értelmiséget neveljen.
A Jezsuita Nevelésért Alapítvány éves jótékonyságii bálja olyan társadalmi esemény, mely összehozza mindazokat, akik fontosnak tartják a gimnázium céljait, szívükön viselik az ifjúság nevelését és az iskola munkáját. Ugyanakkor ünnep is, hálaadás az elért eredményekért, és öröm, hogy közösségben lehetünk egymással.
A bál programját Gulyásné Vastag Irén, iskolánk volt igazgató helyettese konferálta. A tizenkettedikesek palotást, néptánc előadást az álruhás Bodzavirág énekegyüttes és Bőke Fruzsina meglepetés-énekszámokat adtak elő. Az estélyt még tombola és diákjaink, tanáraink műveit bemutató kiállítás és művészeti árverés tette érdekessé. Az egyik sarokban virtuóz mixer öregdiákunk koktélbárjában hangulatos, ehető díszekkel ékesített italokat fogyaszthattak a vendégek. A Miskolci Balogh Zoltán és zenekara húzta a talpalávalót, nagyrészt csárdást.
Az alapítvány a bál, a tombola és az árverés teljes bevételét az iskola oktatási programjának fenntartására és fejlesztésére fordítja.
Köszönet a bál szervezőinek és közreműködőinek!

Last modified on Thursday, 29 November 2018 15:20