• Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Alapítvány
  • Egyes képekért megküzdöttek a licitálók - Alapítványi bál művészeti árverés

Egyes képekért megküzdöttek a licitálók - Alapítványi bál művészeti árverés

Öt nyolcadikos lány komoly feladatot kapott az idei alapítványi bálon: ők vezették a művészeti aukció licitíveit. Imre Eszter Anna 8.a beszámolója: Az idei tanévben volt lehetőségem arra, hogy négy másik lánnyal együtt én is besegíthettem az Alapítványi Bál jótékonysági aukcióján. Önként és szívesen vállalkoztam a feladatra, egyrészt, mert nagyon szeretek segíteni másoknak, másrészt pedig már régóta fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon milyen is lehet egy ilyen „igazi, ünnepélyes bál”. A mi feladatunk a képek eladása, ajánlása, valamint...

a licitívek vezetése volt. Az idei alkalommal különösen szép alkotások születtek, nem csak az én laikus szememmel, valóban rengeteg jelentkező akadt rájuk. Érdekes volt látni a különböző képek népszerűségét, más-más emberek ízlését, és egy nagyon boldog érzés, a sikerélmény fogott el, valahányszor csak sikerült egy-egy képre licitálót találnunk. Mind a szülők, mind a tanárok nagyra értékelték diáktársaim munkáit, sőt, voltak képek, amikért már szinte megküzdöttek a licitáló vendégek! A bált gyerekszemmel nagyon szépnek és jónak találtam, vidám volt a hangulat, különleges érzés fogott el, hogy bepillanthattam a felnőttek komoly és roppant érdekes világába.
Szintén nagyon jó volt még, hogy az aukciót megelőzve sok feladatot kaptunk Vincze Judit tanárnőtől, ami tevékenyebbé, hasznosabbá, szorgosabbá tett minket. nagyon szívesen segítettem, és remélem, jól végeztük a dolgunkat! Én személy szerint jövőre is szívesen jelentkezek erre a szerepre, mivel úgy gondolom, ez alatt a négy év alatt ez volt az egyik legjobb Jezsus program, amin részt vehettem! (Imre Eszter Anna 8.a beszámolója)

Last modified on Monday, 03 December 2018 15:08