Loyola Étterem

  • Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Loyola étterem
Monday, 09 November 2020 12:28

Felső tagozatosok! - Étkezés lemondása

Kedves Felsősök (9-12. évfolyamosok)! A rendelkezések értelmében szerdától tantermen kívüli digitális oktatás kezdődik a számotokra. A Loyola Étterem továbbra is működik, a kapacitását ki lehet használni, amennyiben meg tudjátok oldani az ebéd átvételét. Kérjük, amennyiben nem tudtok bejönni átvenni az ebédet, még ma mondjátok le az étkezés megrendelést, ugyanis a gazdasági iroda dolgozói ezt nem tudják helyettetek megtenni. Segítsük egymás munkáját! Jó tanulást kívánunk, maradjatok egészségesek!

Monday, 02 November 2020 14:02

Sürgős! Ma még lehet ebédet rendelni!

Tisztelt Szülők, Diákok, Munkatársaink! November 3-án reggel 8 óráig tudják megrendelni az erre a hétre szóló étkezést. Kérjük, rendeljék meg még ma, ugyanis a Gazdasági Iroda dolgozóinak nem áll módjukban segíteni, ha esetleg valaki elmulasztotta megrendelni az ebédet. Köszönjük szíves együttműködésüket!

Last modified on Monday, 02 November 2020 14:18
Tuesday, 13 October 2020 08:24

Ideje megrendelni az ebédet!

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! Október 12-én elkészültek a szeptemberi számlák. A számla megtekinthető a Személyes adatok, Elküldött levelek menüpont alatt. A számlán megtalálhatók az utaláshoz szükséges adatok. A közlemény rovatba az étkező nevét és osztályát kell beírni. A számla fizethető bankkártyával is: a Pénzügyi adatok, Átutalásos számlák menüpontban válaszhatják ki a fizetendő számlát. November 6-ig van új étlap, szíveskedjenek leadni a rendeléseket. Köszönjük szépen együttműködésüket.  

 

Last modified on Tuesday, 13 October 2020 08:44
Wednesday, 23 September 2020 14:17

Módosult az étkezés lemondásának határideje

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! Kérjük a járványhelyzet miatt karanténba vonuló, illetve karanténból visszatérő tanulókat és kollégákat, hogy fokozottan figyeljenek az időben történő étkezés rendelésre és lemondásra.
1. Karanténba vonulás esetén az étkezés lemondása, illetve karanténból visszatérés esetén az étkezés megrendelése...

Last modified on Wednesday, 23 September 2020 15:31

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! Az új menza programban többeknél felmerült a probléma, hogy úgy gondolták, van rendelésük, de a rendszer szerint nem történt meg a rendelés. Ennek az oka: nem végezték el a rendelés valamennyi lépését. Kérjük, figyelmesen olvassák el ezt a 4 lépéses rendelési/lemondási segédletet, és a továbbiakban ennek megfelelően járjanak el mind a rendelés, mind a lemondás esetén. Még ma ellenőrizze mindenki a leadott rendeléseit, hogy kék-e a kis négyzet.

Last modified on Tuesday, 01 September 2020 13:23

Kedves Szülők! A járványhelyzet miatt szeptember hónapban nem tudunk tízórait és uzsonnát biztosítani a bejáró diákoknak, ők csak ebédet fognak kapni az iskolában. A már megrendelt tízóraikat és uzsonnákat nem szükséges lemondani, központilag töröljük a rendszerből. Kérjük a kedves szülőket, hogy higiénikus csomagolásban otthonról biztosítsanak gyermekeiknek tízórait és uzsonnát, továbbá névvel ellátott ivópalackban inni valót. A kollégisták számára továbbra is biztosítjuk a napi öt étkezést.

Last modified on Sunday, 30 August 2020 14:30
Friday, 14 August 2020 12:48

Étkezési díjak 2020. szeptember 1-től

A 2020.09.01-től érvényes étkezési térítési díjak táblázata (Ft/fő/nap) IDE KATTINTVA megtekinthető.

Last modified on Friday, 14 August 2020 13:15

Kedves Jezsus Szülők, Diákok, Tanárok és Munkatársak! A menza online felületére REGISZTRÁCIÓ ITT, ha még nem tette meg. IDE KATTINTVA a Regisztrációs és rendelési segédlet olvasható. Aki nem regisztrál, nem tud rendelni! Csak ezen a webes felületen, online lehet rendelni. Csak A és B menü lesz, ne is keressék a C-t. Részletes tudnivalók: a tanév első hetére (09.01-09.04.) szóló étkezés rendelését legkésőbb augusztus 26. szerda éjfélig...

Last modified on Tuesday, 18 August 2020 19:41

Kedves Szülők, Diákok! A menza rendszer korszerűsítése miatt a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium bevezeti a QB-Suli webes rendszert. A 2020/2021-es tanévtől az étkezés igénylése illetve lemondása https://gimnazium-jezsu.qb.hu oldalon történik. IDE KATTINTVA olvashatják a részletes útmutatót az új rendszer használatához.

Last modified on Thursday, 17 September 2020 14:57