Loyola Étterem

  • Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Loyola étterem
  • Étkezés regisztráció és rendelési segéd

Étkezés regisztráció és rendelési segéd

Kedves Jezsus Szülők, Diákok, Tanárok és Munkatársak! A menza online felületére REGISZTRÁCIÓ ITT, ha még nem tette meg. IDE KATTINTVA a Regisztrációs és rendelési segédlet olvasható. Aki nem regisztrál, nem tud rendelni! Csak ezen a webes felületen, online lehet rendelni. Csak A és B menü lesz, ne is keressék a C-t. Részletes tudnivalók: a tanév első hetére (09.01-09.04.) szóló étkezés rendelését legkésőbb augusztus 26. szerda éjfélig...

lehet leadni, ezt követően mindig az előző hét szerdáig lehet leadni a következő heti rendelést. Kérjük ennek, valamint a részletes tájékoztatóban leírt rendelési és lemondási határidők betartását!
• Szeptember 1-től két menü választék lesz (A- B menü) és az étkező csak a választásnak (leadott rendelésnek) megfelelő étkezésre lesz jogosult az ebédlőben, amit az ebédlőben elhelyezett kártyaolvasónál a menza kártya lehúzásával kell majd igazolni.
• Az új menza program bevezetésével mindenkinek ezen a rendszeren keresztül, saját magának kell az étkezés megrendeléséről/lemondásáról időben gondoskodnia. E-mailben, telefonon, szóban, személyesen történő megrendeléseket/lemondásokat a továbbiakban nem fogadunk el. Előre is köszönjük ennek a megértését! Kérjük még egyszer, hogy a rendelési/lemondási határidőket tartsák be, időben gondoskodjanak ezek intézéséről a webes felületen!
• Akinek hiányzik a menzakártya, azok augusztus 24. és 31. között tudják pótolni, ezzel kapcsolatban Stampel Adriennt kell keresni a gazdasági irodában. Fontos, hogy szeptember 1-től mindenkinek rendelkezésére álljon a menzakártya, mert csak ezzel fogja tudni igénybe venni az étkezést.
• 2020. szeptember 1-től változik a térítési díj, amiről már a regisztrációs segédletben tájékoztattuk Önöket. Az aktuális árakat a rendelési felületen fogják látni, valamint intézményünk honlapján.
• Kérjük azokat, akik diétás étkezést szeretnének igénybe venni, hogy a szakorvosi igazolást személyesen vagy e-mailben legyenek szívesek eljuttatni Stampel Adrienn részére (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)! Leadási határidő: 08.28.
• Kérjük, hogy a tartós betegségben vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők az ezt igazoló határozatot legyenek szívesek leadni a portán, hogy érvényesíteni tudjuk az ezek után járó étkezési térítési díj kedvezményeket.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Last modified on Tuesday, 18 August 2020 19:41