Étlap

Menza@ üzeni: a 2018/19-es tanévkezdés étkezési rendje

Kedves Diákjaink és Kedves Szülők! A tanévkezdéssel rengeteg teendő jár együtt, ezért, hogy az első napokban, még véletlenül se maradjon senki ebéd nélkül, 2018. szeptember 3-4-5-én (hétfő, kedd, szerda) minden tanulónkak automatikusan megrendeltük az étkezést..
- kollégistáknak reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát
- nem kollégistáknak CSAK ebédet
Természetesen, nem kívánunk felesleges költséget okozni a családoknak, ezért van lehetőség, hogy aki nem szeretné az első három tanítási napon az étkezést igénybe venni, jelezheti augusztus 31. péntek délig a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre. Kérjük tehát, hogy ha valaki nem szeretne

szeptember 3-4-5 én a Loyola étteremben ebédelni, illetve nem igényli valamelyik étkezést, még augusztus 31. délig jelezze a fenti emailen. Mivel a nem kollégista tanulóknak ezekben a napokban nem áll módunkban tízórait és uzsonnát biztosítani, kérjük a kedves szülőket, szíveskedjenek gondoskodni tízórairól és uzsonnáról  az első három tanítási napon. 2018. szeptember 6-tól (csütörtök) már az osztályfőnökök által felmért igény szerint biztosítunk étkezést. Ez a felmérés az évnyitón, illetve az első tanítási napon történik. Kérjük, az évnyitón illetve az első tanítási napon jelezzék az osztályfőnökök felé az étkezés igényeket, ugyanis  szeptember 6. csütörtöktől csak azok számára tudunk étkezést biztosítani, akik igénylik. Az első tanítási nap után továbbra is lehet étkezést igényelni, az igényléseket módosítani, illetve lemondani a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen. Iskolánkban célunk, hogy minden tanulónk megfelelően, egészségesen étkezzen, ugyanakkor fenntarthatósági, stratégiai célunk, hogy a lehető legjobban lecsökkenjen az élelmiszer hulladék mennyisége. Kérjük a kedves szülőket és diákjainkat, hogy működjenek együtt velünk, vagyis fordítsanak figyelmet az étkezések megrendelésére illetve lemondására e két igen fontos cél megvalósítása érdekében.

Last modified on Friday, 24 August 2018 05:19