• Pedagógia
  • Tehetséggondozás
  • Iskolai rangsor

49. hely az összesített HVG rangsorban (2017/18)

Iskolánk 2017-ben 49. helyezést ért el a magyarországi gimnáziumok összesített rangsorában. A HVG rangsort az előző tanév (jelen estben a 2015/16-os) országos kompetencia mérés matematikai és szövegértési eredményei, a négy kötelező érettségi tantárgy (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségi átlageredményei, és a felvételi vizsgák átlagpontszámai alapján állítják össze. Az egyházi iskolák között a 7. helyet érte el iskolánk. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben a stabil sikerben közreműködött! Köszönet iskolánk minden dolgozójának és diákjainknak.

33. hely az összesített HVG rangsorban (2016/17)

Iskolánk 2016-ban 33. helyezést ért el a magyarországi gimnáziumok összesített rangsorában. A HVG rangsort az előző tanév (jelen estben a 2014/15-ös) országos kompetencia mérés matematikai és szövegértési eredményei, a négy kötelező érettségi tantárgy (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségi átlageredményei, és a felvételi vizsgák átlagpontszámai alapján állítják össze. Az egyházi iskolák között a 4. helyet érte el iskolánk. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben a stabil sikerben közreműködött! Köszönet iskolánk minden dolgozójának és diákjainknak.

38. hely az összesített HVG rangsorban (2015/16)

Iskolánk 2016-ban 38. helyezést ért el a magyarországi gimnáziumok összesített rangsorában. A HVG rangsort az előző tanév (jelen estben a 2013/14-es) országos kompetencia mérés matematikai és szövegértési eredményei, a négy kötelező érettségi tantárgy (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségi átlageredményei, és a felvételi vizsgák átlagpontszámai alapján állítják össze. Az egyházi iskolák között az 5. helyet érte el iskolánk. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben a stabil sikerben közreműködött! Köszönet iskolánk minden dolgozójának és diákjainknak.

65. hely az összesített HVG rangsorban (2014/15)

Iskolánk 2015-ben 65. helyezést ért el a magyarországi gimnáziumok összesített rangsorában. A HVG rangsort az előző tanév (jelen estben a 2012/13-as) országos kompetencia mérés matematikai és szövegértési eredményei, a négy kötelező érettségi tantárgy (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségi átlageredményei, és a felvételi vizsgák átlagpontszámai alapján állítják össze. Az egyházi iskolák között a 8. helyet érte el iskolánk. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben közreműködött! Köszönet iskolánk minden dolgozójának és diákjainknak.

52. hely az összesített HVG rangsorban (2013/14)

Iskolánk 2014-ben 52. helyezést ért el a magyarországi gimnáziumok összesített rangsorában. A HVG rangsort az előző tanév (jelen estben a 2011/12-es) országos kompetencia mérés matematikai és szövegértési eredményei, a négy kötelező érettségi tantárgy (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségi átlageredményei, és a felvételi vizsgák átlagpontszámai alapján állítják össze. Az egyházi iskolák között a 6. helyet érte el iskolánk. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben közreműködött! Köszönet iskolánk minden dolgozójának és diákjainknak.