COVID-19 TÁJÉKOZTATÁS - SZEPTEMBER 22.

A járványügyi szabályok változásának köszönhetően a 9.S és a 11.B osztályok karantén ideje lejárt. Örömmel jelezzük, hogy holnaptól ők ismét az iskolai közösségben folytathatják tanulmányaikat, valamint részt vehetnek az iskolán kívüli foglalkozásokon.
A mai nap szomorú híre, hogy a 8.A és a 9.A osztály diákjai kényszerülnek karanténba. Mindkét osztályban fertőzött diákokat azonosítottak, a 9. a osztályban...

2 tanulót (szept. 17-én voltak utoljára iskolában), és a 8.a osztályban 1 tanulót (szept. 17-én volt utoljára iskolában). A hatóság felé megtettük a bejelentést és értesítettük a szülőket. Holnaptól a 9.a és a 8.a osztály tanulói számára a Google Classroom felületén biztosítjuk az oktatást. 
Felhívjuk diákjaink és szüleik figyelmét, hogy a Google Classroom és Meet felületeken, valós időben zajló tanórákon kötelező a részvétel. Amennyiben a tanuló valamilyen okból nem tud részt venni a tanórán, a hiányzást igazolni kell az osztályfőnök felé.
Holnaptól az iskolalelkészség vezetésével a napi két lelkiségi időnket kibővítjük. Segíteni szeretnénk a diákokat és a tanárokat, hogy elcsendesedve, Isten jelenlétébe helyezkedve feldolgozzák a napi feszültéséget, ami ilyen kritikus időben lerakódik a lekünkben. Imádkozzunk egymásért, és vigyazzunk társaink egészségére.    

Last modified on Wednesday, 23 September 2020 15:11